Még most is fáj

2023.08.23. 17:28

A legendás vezérszurkolóra, Komcsira emlékeznek

Haon.hu

Komcsi emléke örökké él

Forrás: Facebook

Ma ünnepelné 43. születésnapját a DVSC legendás vezérszurkolója, Komáromi Gábor. A Komcsiként ismert drukkert sokan a mai napig nagy szeretettel a hangjukban emlegetik, szerte Magyarországon ismerték, a rivális gárdák ultrái is adtak a szavára. Nyolc évvel ezelőtt, egy balesetben veszítette életét. Komáromi Gáborról azóta szektort is elneveztek a Nagyerdei Stadionban, illetve évről-évre megrendezik a nevét viselő emléktornát, ez idén sem volt másképp.

A születésnapját ezúttal sem felejtette el sem a klub, melyért drukkolt, sem pedig a közösség, amelyhez tartozott: a DVSC és az Ultras Debrecen is posztolt az emléke előtt tisztelegve a Facebookon. A hozzászólók szép emlékeket idéznek fel Komcsival kapcsolatban, egyértelműen látszik, mindenki szerette, elismerte, és mindenkinek hiányzik. Ezt bizonyítja az is, hogy nem telhet el úgy egyetlen Loki-meccs sem, hogy a találkozó 88. percében ne skandálnák a B közép tagjai a nevét.

 

Komáromi Gábor, DVSC
Komcsi emléke örökké él
Forrás: Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában