Edzőtábor

2023.07.12. 10:33

DVSC: A regenerációé a főszerep

Délután azonban ismét edzés lesz.

Forrás: DVSC-archív

A kemény munka mellett a pihenésre is kellő figyelmet kell fordítani az edzőtáborokban. Keddi mérkőzését követően szabad délelőttöt kaptak a debreceni futballisták. 

Fél nap „szabi” 

Tegnap lejátszotta első edzőmérkőzését a DVSC labdarúgócsapata az ausztriai edzőtáborban, melyen 1-0-ra kikapott az osztrák Wolfsberger ellen. Szrdjan Blagojevicset ismerve, mindig van tréningterv a fejében, ám az elmúlt hetek megpróbáltatásai után a Loki futballistái is kaptak némi szabadidőt, hiszen a regeneráció is kifejezetten fontos a sérülések elkerülésének megelőzése szempontjából. A klub Facebook-posztban számolt be a mai programról. – A keddi, Wolfsberger AC elleni edzőmeccs után játékosaink ma délelőttre pihenőt kaptak, 18.30-tól viszont már ismét a pályán vezényel edzést Szrdjan Blagojevicc vezetőedző – írták. 

Túl sok ideje azonban nincs a lazításra a Vasutas futballistáinak, hiszen pénteken egy újabb osztrák együttessel, a LASK Linz ellen meccselnek Dzsudzsák Balázsék, s kitudja, lehet a friss szerzemény, Domingues is bemutatkozhat a csapatban. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában