Kosárlabda

2023.05.12. 20:09

Horrorsérülést szenvedett a DEAC kosarasa

Nem az eredmény volt az elsődleges péntek este a debreceniek szempontjából.

Forrás: Kiss Annamarie

A DEAC kosarasainak öröme nem lehet felhőtlen, hiszen hiába győzték le a Sopront és nyerték meg a párharcot, komoly veszteséget is szenvedtek a hajdúságiak. A remekül játszó Garamvölgyi Ákos súlyos sérülést szenvedett a találkozó felénél. A lefújást követően a hazaiak vezetőedzője a Haonnak nyilatkozott a szerencsétlen esetről. – Nagyon rosszul nézett ki, az az igazság, teljesen aláfordult a bokája, borzasztó volt így látni Ákost. Nem tudok pontosat mondani, de a szezonjának biztosan vége lett a mai napon – fogalmazott a debreceni szakember. 

deac, kosárlabda, debrecen, sérülés, haon
Forrás: Kiss Annamarie

A DEAC sportigazgatója, Becsky István is megszólalt a sérülés kapcsán. – Én is csak egy gyors diagnózist kaptam, valószínűleg komoly sérülésről van szó. Az orvosok annyit mondtak, hogy valószínűleg eltörte a lábát, plusz alá is fordult a bokája. Nem tudunk semmi pontosat a felépüléséről, de elméletileg még éjfélkor megműtik – mondta a szakember. 

OK 

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában