Öveket becsatolni!

2023.05.05. 14:19

Nagy zsongás lesz a DEAC Sportcampusán

A futók számára Korhut Mihály tartja majd a bemelegítést.

Sok programmal készül a DEAC

Forrás: deac.hu

A DEAC idén május 6-án, szombaton rendezi a nagy népszerűségnek örvendő eseményét, a Családi Napot a Dóczy utcai sportcampuson, 10 től 16 óráig várják az érdeklődőket. Amint arról a klub honlapján beszámoltak, a futásra nevezők startja délelőtt 10 órakor lesz a DESOK előtt. Az idei táv 1.919 méter, a bemelegítést az egykori válogatott labdarúgó, a DEAC védője, Korhut Mihály végzi el.

Ekkorra már a szakosztályok kitelepülnek, és várják az érdeklődőket. A vívóknál két világbajnok, Battai Sugár és Osváth Richárd mutatja meg a kardozás szépségeit. 

A következő sportágakat lehet még kipróbálni: amerikai foci, cheerleader, darts, e-sport, torna, floorball, frizbi, jégkorong, karate, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, petanque, rögbi, röplabda, szabadiősport, tenisz, mazsorettsport, görkorcsolya (DSI), kerékpár (DSI). A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is lehetőség lesz pecsétek gyűjtésére. Aki ezekből 10-et összeszed (ötöt a piros, ötöt a kék zónából), ajándékot kap.

A helyszínen sportbemutatókat is láthatnak a kilátogató családok. Megismerhetik a karate, a cheerleader és a mazsorettsport világát, emellett az aquamanók előadását csodálhatják meg.

A DEAC Családi Nap teljes időtartama alatt a gyerekek ugrálóvárban tombolhatják ki magukat, a kézműves sarokban anyák napjára készíthetnek ajándékokat, emellett arcfestés is várja a kicsiket.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában