OTP Bank Liga

2023.04.21. 20:00

Dzsudzsák Balázs és Ferenczi János nélkül készül a ZTE ellen a Loki

A DVSC oda-vissza majdnem 1000 kilométeres utat tesz meg a hétvégén.

Szrdjan Blagojevics | Forrás: HAON-archív

A Debreceni VSC labdarúgócsapata Zalaegerszegen játssza az OTP Bank Liga 28. fordulójának záró meccsét vasárnap este. Mind a két gárdának nagyon fontos, hogy gyűjtse a pontokat, hiszen a hazaiak minél messzebb szeretnének kerülni a kiesőhelyektől, a Loki pedig továbbra sem tett le a dobogós álmokról. Portálunk pénteken kilátogatott a pallagi edzőközpontba, ahol a már megszokott módon Szrdjan Blagojevics vezetőedző mondta el várakozásait.

A legutóbbi bajnokin nemcsak az volt a negatívum, hogy utolsó utáni percekben kapott ki a DVSC, hanem az is, hogy Ferenczi Jánost három, Dzsudzsák Balázst pedig két mérkőzésre tiltotta el az MLSZ fegyelmi bizottsága. –

Folyamatosan azon vagyunk, hogy kitaláljuk a legjobb megoldást az ő pótlásukra. Nehéz meccsre számítunk, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy Ferenczi Jánost és Dzsudzsák Balázst is nélkülöznünk kell, eddig gyakorlatilag végig a pályán voltak.

Nekünk kicsit furcsa ez, de más labdarúgóknak pedig jó lehetőség lehet, hogy megmutathassák magukat – fogalmazott. 

A szakember elmondta, hogy motivált a társaság és nem lógatják a fejüket a Puskás elleni összecsapás miatt. – Igyekszünk előrukkolni valami okos megoldással és harcolni fogunk a pontokért. Minden játékosnak és a stábnak is megvan a belső indíttatása arra, hogy mindent megtegyen a célok eléréséért – fogalmazott.

A Zalaegerszegi TE–Debreceni VSC összecsapást vasárnap este 18 óra 45 perctől élőben közvetíti az M4 Sport a ZTE Arénából.

BA

A DVSC-vel kapcsolatos további hírekért kövesse megújult Facebook-oldalunkat!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában