Kézilabda Magyar Kupa

2023.04.22. 19:39

Az MTK lesz a Loki ellenfele a bronzcsatában

Az MTK-val küzdenek meg Kácsor Grétáék

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

A Győri Audi ETO KC után a címvédő Ferencváros jutott a fináléba a női kézilabda Magyar Kupában, miután 39–23-ra legyőzte az MTK-t a szombati elődöntőben, a tatabányai final fourban. Ahogy arról beszámoltunk, a DVSC Schaeffler csapata nagyot küzdött, alaposan megnehezítette a sztárjátékosoktól hemzsegő Győr dolgát, és nem sokon múlott, hogy csodát tegyen a Loki. 

A debreceniek 27–26-ra maradtak alul, így vasárnap 13.45-től (M4 Sport) ők szállnak harcba Tatabányán a harmadik helyért, ellenfelük az MTK lesz.

Persze jól tudjuk, a kupa mindig más kávéház, mint a bajnokság, azonban érdemes megemlíteni, hogy szeptemberben, a Hódosban magabiztosan, 31–24-re verték Kácsor Grétáék a fővárosiakat, akik decemberben, Budapesten már jobban megizzasztották Szilágyi Zoltán tanítványait, de a Debrecen így is nyerni tudott, 29–28-ra

Az elődöntő után Planéta Szimonetta az M4 Sportnak nyilatkozva elmondta, éremért érkeztek Tatabányára, így mindent meg fognak tenni vasárnap a siker érdekében.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában