Piros-Fehér Történetek

2023.03.07. 18:17

Piros-Fehér Történetek néven indul ingyenes beszélgetős est a Loki ismert arcaival

Az első alkalommal Igor Bogdanovicsot faggathatják majd ki az érdeklődők.

Igor Bogdanovics fog az első alkalommal beszámolni DVSC-s élményeiről

Forrás: Napló-archív

Piros-Fehér Történetek néven havi rendszerességű beszélgetős estet indít régi Loki játékosokkal, edzőkkel, szakmai vezetőkkel és a város ismert arcaival a Kazánház Egyetemi Klub – osztotta meg az eseményt Facebook-oldalán az Ultras Debrecen.

Kiemelték, az Ultras Debrecen és a LOSZ által életre hívott szurkolói est egy laza, kötetlen, de ha kell szókimondó stílusú moderált beszélgetés meghívott vendégekkel. Alapvetően nem az aktualitásokra reagál, de ha megkerülhetetlen a téma, természetesen azt sem hagyja szó nélkül. 

Hozzátették, nagyon széles palettán mozog a meghívottak köre, ami összeköti őket: Debrecen és a DVSC iránti szenvedély. Mindezek szoros összefüggésben a cívis identitással és a lokálpatriotizmussal. 
Tematikus beszélgetések, melyek egy adott DVSC-hez köthető életutat vagy egy konkrét eseményt (a klub, a tábor életében) dolgoznak fel. Az esemény stílusában közelebb áll egy kocsmai beszélgetéshez, mint egy színi előadáshoz.

Forrás: Ultras Debrecen Facebook-oldala

Az első alkalommal, március 30-án 18 óra 30 perckor a Kazánházban látják vendégül a klub ikonját, Igor Bogdanovicsot. Az esemény teljesen díjtalan, regisztráció nem szükséges.

Bár a rendezvény a tábor rendezésében kerül lebonyolításra, a stadion minden szurkolóját várják az eseményre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában