Röplabda

2023.03.21. 14:14

Már nem hibázhatnak, ha a négy közé akarnak jutni

Kiss Imre abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem röplabdás alakulata ezúttal nagyobb lelkesedéssel teszi majd a dolgát.

Ismét összecsapnak a Kaposvárral a DEAC röplabdásai

Forrás: Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

A DEAC férfi röplabdacsapata szerda este 20 órától hazai környezetben, a DESOK-ban folytatja a Kaposvár elleni negyeddöntőt. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó ütközet első két felvonását a somogyiak nyerték, így Fodor Antal legénysége már nem hibázhat, ha a legjobb négy közé akar jutni – írja a deac.hu. 

Az első mérkőzés nagy csatát hozott, ezen a kaposváriak 3:1-es győzelmet arattak. A szombati összecsapáson főleg az ellenfél akarata érvényesült, ennek köszönhetően 3:0-ra diadalmaskodott. A hétvégi ütközeten Baróti és Quevedo egyaránt tizennégy ponttal vette ki a részét a sikerből, míg a debreceniek közül Bagics Balázs és Marlon volt a legeredményesebb kilenc-kilenc egységgel.

– A legutóbbi találkozón főleg a támadások befejezésével gyűlt meg a bajunk, ezért nem tudtunk szorosabb eredményt elérni – kezdte a beszélgetést Kiss Imre. – Emellett sokat hibáztunk, valamint kicsit hiányoltam a tüzet is a csapatból. 

Gustavo sajnos nem tökéletes állapotban lépett pályára, és ez érződött a teljesítményén. Bízom benne, hogy holnap jobb produkcióval rukkolunk elő. Tisztában vagyunk azzal, hogy újabb vereség esetén befejeződik számunkra a negyeddöntő, de ezt nem teherként kell megélni. Felszabadult játékra törekszünk, és a célunk, hogy jó produkcióval háláljuk meg a szurkolóink támogatását.

Ellenfelünk meccsről meccsre bizonyítja azt, hogy egyre jobban összeér, az új játékosok is beépültek már a csapatba – mutatott rá a center.

A szurkolók ingyen tekinthetik meg a DEAC-Kaposvár összecsapást, amelyet a Hunvolley.TV élőben közvetít.

Extraliga-negyeddöntő 3. mérkőzés
DEAC-Fino Kaposvár
2023. 03. 22. (szerda) 20.00, DESOK
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-0 a Kaposvárnak.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában