Futsal

2023.02.20. 20:52

Tavaly elvérzett, most továbbjutott az MK harmadik köréből az MVFC

A Nyíregyházát búcsúztatva kerültek be a legjobb nyolc közé az újfalui futsalosok.

Rafinha (20) duplázott a nyíregyiek ellen

Fotó: Gazdag Mihaly

Az A' Studió Futsal Nyíregyháza csapata ellen folytatta kupaszereplését a Mezei-Vill, mely hétfőn este a Continental Arénában vendégszerepelt. A két együttes nem volt ismeretlen egymás számára, több edzőmeccset is játszottak már egymással, illetve a bajnokságban is találkoztak már.

Az összecsapás 10. percében Rábl János szerzett vezetést a Berettyóújfalunak, mely félidőben 1–0-ra vezetett. A szünet után Rafinha növelte az előnyt (26. perc), majd Takács Zoltán is betalált, illetve Rafinha ismét góllal jelentkezett az utolsó minutumban. 

A hazaiak egyszer vették be a hajdú-bihariak kapuját, Trencsényi János tanítványai így 4–1-es sikerükkel ott vannak a legjobb nyolc között a Magyar Kupában.

 Tavaly a harmadik forduló jelentette a végállomást az újfalui futsalosok számára, idén azonban ennél már biztosan szebb eredménnyel végeznek.

A DEAC még pénteken vérzett el a Kecskeméttel szemben, hosszabbítás után 4–3-ra.

Az is kiderült, hogy az Újfaluból Rábl János és Nagy Imre kapott meghívót a nemzeti csapatba, mely március 7-én, 18.15-től a debreceni Főnix Arénában vív vb-selejtezőt Horvátország ellen.

KSZD

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában