DVSC

2023.02.01. 14:17

Debreceni focisták próbálhatják ki magukat a Villarrealban

A DLA-s Horváth Zalánt és Balogh T. Márkot két edző is elkíséri.

Forrás: Facebook / Villarreal CF

A DVSC Labdarúgó Akadémia és a spanyol topklub, a Villarreal CF együttműködésének köszönhetően vasárnap egy hétre Spanyolországba utazhat, és a Villarreal vendégeként szerezhet tapasztalatokat a DVSC LA két játékosa, Horváth Zalán és Balogh T. Márk, valamint Gulácsi Bence vezető elemző edző és Kolozsi Gergő tréner, adta hírül a debreceni klub honlapja.

Ez nagyszerű lehetőség az akadémiánknak, amely egyértelműen a Villarreal együttesével való együttműködésnek köszönhető. A közös munka hosszabb távon is lehetőséget biztosít a fejlődésre

– szögezte le Makray Balázs, az akadémia ügyvezetője.

– Gratulálok Zalánnak, Márknak, Gulácsi Bence vezető elemző edzőnek és Kolozsi Gergő edzőnek: ez a kemény munkájuk eredménye. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű lehetőség a fiúknak, hogy kipróbálják magukat egy olyan magas szintű klubban, mint a Villarreal, hogy megmérettessenek, tanuljanak és megerősödjenek. Biztos vagyok benne, hogy Zalán és Márk becsülettel képviseli majd a Lokit – mondta a DVSC klubigazgatója, Hayk Hovakimyan.

Mint ismert, a Villarreal három szakembere már 2022 októbere óta a pallagi edzőcentrumban dolgozik, folyamatosak a szakmai konzultációk és elemzések, a most utazó játékosokat is közösen választották ki a magyar és a spanyol edzők. A mostani lehetőséget további alkalmak követik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában