Jégkorong

2022.12.26. 15:36

Utókarácsonyi győzelemben bíznak a DEAC hokisai

Kecskméti Áronéknak megvan a receptjük a miskolciak elleni sikerhez.

Forrás: Kiss Annamarie

Visszavágna a legutóbbi súlyos vereségért a DVTK-nak a DEAC Erste ligás jégkorongcsapata. Ahogy arról lapunk is beszámolt, a legutóbbi, december 9-i miskolci összecsapásunkon 7–1-re nyertek a borsodiak. A gondokat tetézte, hogy akkor a debreceniek alig fél perc után elveszítették a fejsérülést szenvedett Hetényi Zoltánt. A válogatott kapus azóta visszatért, de a Budapest Jégkorong Akadémia (BJA) ellen múlt kedden hazai pályán 8–4-re elveszített összecsapáson is látszott, mg távol van a csúcsformától.

A György József távolléte miatt a BJA ellen megbízott vezetőedzőként dirigált Kecskeméti Áron a Haonnak elmondta, megvan a recept ahhoz, hogy amolyan utókarácsonyi ajándékként győzelemmel kedveskedjenek szurkolóiknak a miskolciak ellen. 

– Megvan a tervünk a sikerhez. A BJA ellen se nézett ki rosszul a játékunk, egyszerűen belehibáztunk, amit jó csapathoz méltóan kihasználtak a fővárosiak. A győzelem kulcsa az lehet, hogy az elöl lévő jó játékot megőrizve a lehető legminimálisabbra csökkentsük hátul a hibákat – nyilatkozta a szakember. 

A DEAC–DVTK Jegesmedvék mérkőzés kedden 18.30-tól kezdődik a Debreceni Jégcsarnokban. A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti.

MSZ
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában