Kempo

2022.12.06. 15:27

Bravúros debreceni sikerek az UWSKF Világkupán

Idén is elhozták a legeredményesebb gyerek- és felnőttcsapatnak járó kupát.

Forrás: Bushido Spartan Kempo Klub

Tizenhárom ország több mint 400 versenyzője vett részt Szigetszentmiklóson a kétnapos Kempo Világkupán, amin 41 gyerek- és 65 felnőttcsapat képviseltette magát – közölte a Bushido Spartan Kempo Klub honlapján kedd délután.

A rendezvényen a harcos indulóknak lehetőségük volt megmérettetni magukat technikai és küzdelmi számokban egyaránt.

A technikai számokban a puszta kezes és a fegyveres formagyakorlatok soft és hard style-ban voltak a palettán, természetesen helyet kapott az utcai önvédelem is. A küzdelmi számok egészen a point sparringtól a C, B, A és pusztakezes viadalig helyet kaptak a rendezvényen. A Spartan Kempo Debrecen versenyzői gárdája idén is bravúros győzelemekkel menetelt előre, de ez nem is lehetett másként, hiszen a cél nem kisebb volt, mint zsinórban harmadjára elhozni a legeredményesebb gyerek- és felnőttcsapatnak járó kupát, ami ezen a rendezvényen fölényesen sikerült. A klub ezúttal nem csupán versenyzőket delegált, hanem hat bírót és egy szervezőt biztosított, így folyamatosan munkában voltak a két nap során, ugyanis legtöbbjük versenyzett is.

A világkupa a debreceniek részéről 34 arannyal, 38 ezüsttel és 15 bronzéremmel zárult, ami egy kiváló befejezése az őszi-téli versenyszezon első felvonásának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában