Letáncolja a világot!

2022.11.22. 17:45

Szerbiában brillírozott Hajdúsámson világbajnok showtáncosa

A római világsiker után ismét bezsebelt három díjat.

Amint azt nemrég megírtuk, a hajdúsámsoni akrobatikus és showtáncos Szilágyi Judit világbajnok lett Rómában. Azóta mindössze néhány hét telt el, és máris két első helyezéssel, valamint egy különdíjjal gazdagodott, amelyeket Szerbiából, Sentán városából hozott haza a 29. Euroshow Dance Fest Nemzetközi Versenyről.

A megmérettetésen több magyar egyesület is képviselte magát, és öt országból érkeztek versenyzők. – Ismét a két saját készítésű koreográfiával versenyeztem. Mazsorett felnőtt egyéni kategóriában az „In War” cíművel – amelynek témája az orosz-ukrán háború – I. helyezett lettem. Open felnőtt egyéni kategóriában a világbajnok „E.M.” című produkciómmal szintén I. helyezést hoztam el. Emellett az utóbbiért szólóban a legmagasabb pontszámmal különdíjat kaptam – mondta el boldogan.

A világbajnok a decemberi versenyekre egy új koeográfiával készül, amelynek az Afrikát sújtó éhínséget választotta témájául. Lapunknak azt is elárulta, hogy túl van a szalagavató bálon, és készül az érettségire.

Dandé Melinda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában