Exrém külső, egyedi produkció

2022.11.01. 12:21

Világbajnok lett Rómában a hajdúsámsoni táncos

Az akrobatikus- és showtáncos Szilágyi Judit megállíthatatlan.

Forrás: Szilágyi Judit-archív

Rómában tartották meg a napokban az AMD Mondial Dance World Championship világbajnokságot, amelyen Szilágyi Judit I. helyezett lett felnőtt special kategóriában.

A versenyző a kijutási lehetőséget az Unity For Passion Dance Fest elnevezésű megmérettetésen szerezte meg. A koreográfiáját – melynek az E.M fantázia nevet adta – maga állított össze, valamint a tematikáját is a saját elképzelése alapján valósította meg. Extrém külseje egyedivé varázsolta produkcióját, és a látványvilágot tovább fokozta, hogy három mazsorettbotot is beépített a koreográfiába. 

– Egy nagyon erős és sokszínű mezőnyben kellett megméretnem a tudásomat. Hatalmas és maradandó élményben részesültem mind a bajnoksággal, mind a kintlétemmel. Ráadásul mindezt a szüleimmel közösen élhettem meg, akik teljes mértékben támogattak – árulta el a világbajnok.

A táncos számára a szezon tovább folytatódik, novemberben Szerbiában fog bizonyítani, illetve több hazai versenyen is részt vesz.

Dandé Melinda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában