Futsal

2022.09.29. 19:53

Torma Lilla: „Parázs mérkőzésre számítok"

A kapus úgy véli, a Debreceni Egyetem csapata hasznos tapasztalatokat szerzett Portugáliában.

Forrás: DEAC

A negyedik fordulót rendezik vasárnap a női futsal NB I.-ben, a játéknap rangadóját pedig a DEAC vívja a TFSE otthonában – közölte csütörtökön a deac.hu. A fővárosi csapatnak az előző szezon nem sikerült jól, mivel hatodikok lettek, de nyáron remekül erősítettek a játékoskereten. Elég csak Kota Gabriella vagy Varga Adél megszerzésére gondolni, így újra régi fényében tündökölhet a TFSE.

Quirikó Vivien tanítványai a Budaörs elleni 3-3-as döntetlennel indították az idei szezont, majd az Újpest csarnokában 5-1-re nyertek. 

– Úgy gondolom, a fővárosiak még nem értek össze teljesen, bár azt is látni kell, hogy mi sem vagyunk csúcsformában, érződik rajtunk az idény eleji forma, ettől függetlenül parázs mérkőzésre számítok. Címvédőként minden meccsen a győzelem a célunk, ez a hétvégén sem változik. Elképzelhető, hogy nem lesz teljes a keretünk, mivel Csepregi Gabriella betegséggel, Krascsenics Csilla pedig sérüléssel bajlódik, ennek ellenére bizakodó vagyok – nyilatkozta Torma Lilla. 

A hajdúsági együttes előző héten Portugáliában vett részt egy tornán, amelyen a Futsal Rotterdamot (3-0) és a Paris ACASA-t (9-1) két vállra fektette, ám a Santa Luzia ellen nem jött össze a bravúr (1-3), ennek ellenére az előkelő második helyen zárt. Torma Lilla egyéni díjjal is gazdagodott Viana de Castelóban, mivel őt választották a viadal legjobb kapusának. 

– Természetesen nagyon örülök ennek az elismerésnek, amelynek az értékét növeli, hogy ebben a mezőnyben láttak engem a legjobbnak. A francia és a holland csapat ellen nem sok védeni valóm volt, de a portugál játékosok eléggé megdolgoztattak. A sok utazás és a zsúfolt program miatt elég fárasztó volt ez a hétvége, de nagyon jó élményekkel gazdagodtunk – mutatott rá kiváló kapuvédőnk. 

Női futsal NB I 4. forduló 

TFSE-Bestrong-DEAC

2022. 10. 02. (vasárnap) 17:00, Sterbinszky Amália Sportcsarnok

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában