Ingyenes a belépés

2022.09.13. 14:02

Négy napig a minifutballé lesz a terep Hajdúszoboszlón

Három magyar csapatért is szoríthatnak az érdeklődők a fürdővárosban.

Forrás: EMF-archív

Csütörtökön végre megkezdődik az EMF (European Minifootball Federation) második számú klubversenye az Euro Cup, amelyet idén Hajdúszoboszlón rendeznek – adott hírt a Hajdúszoboszlói Sportegyesület közösségi honlapja. 

Az eseményt a Hajdúszoboszlói Sportegyesület műfüves pályáján tartják 20 gárda részvételével. 

Magyarországot három csapat is képviseli: a honi minifutball bajnokság Ligakupa Döntőjét megnyerő nyíregyházi Fáraó Bútor, a 2019-ben Lignanoban az Euro Cup-on remekül szereplő debreceni Fékcentrum és a tavaly az EMF Champions League-ben a negyeddöntőig jutó budapesti Szilasi és Barátaiért lehet szorítani a négy napos megmérettetésen. 

Hazánk minifocistái többek között román-, cseh-, izraeli-, szlovák-, bolgár-, lengyel, montenegrói- és olasz ellenfelekkel csapnak össze a csoportmérkőzések alatt. 
Csütörtökön és pénteken csoportmérkőzések várnak a csapatokra, míg szombaton a nyolcad-, illetve a negyeddöntőkkel folytatódik a program, valamint ekkor rendezik a hajdúszoboszlói városi bajnokság döntőjét is. 

 

Vasárnap 16.30-kor a bronzmérkőzés, míg 18 órakor a döntő kezdődik, de kísérőrendezvényként déltől a megye amatőr kispályás csapatai számára rendeznek egy 10 csapatos tornát.

 

A mérkőzések megtekintése ingyenes, de az összecsapásokat az EMF Facebook-oldalán élőben lehet majd nyomon követni. 

HBN

A csütörtöki nyitónap magyar érdekeltségű mérkőzései:
12.00: Fáraó Bútor–Ben Dor (izraeli)
13.00: Fékcentrum–Kamenica (bolgár)
13.00: Valter-Grbavci (montenegrói)–Szilasi és Barátai
17.00: BKMK Brno (cseh)–Fáraó Bútor
18.00: RK Kafki Olomuc (cseh)–Fékcentrum
20.00: Szilasi és Barátai–West Ham (olasz)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában