Két vereség a hétvégi mérleg

2022.03.21. 13:29

Nem sikerült a bravúr egyik debreceni röplabdacsapatnak sem

Fodor Antal szerint az első két szettben nem tűnt lehetetlennek a Kaposvár elleni siker.

Forrás: Napló-archív

Megkezdték az alapszakaszt követő rájátszást a múlt héten a debreceni röplabdacsapatok. Az Extraligában szereplő DEAC férfi együttese a párharc második felvonásán is vereséget szenvedett a Kaposvár gárdája ellen a hétvégén. A szerdai 3:0-s eredményhez hasonlóan vasárnap is ilyen arányban kaptak ki Fodor Antal tanítványai a kaposváriaktól.

 

A találkozót követően a hajdúságiak vezetőedzője értékelte az összecsapást. – Egy jó játékosokból álló, komoly eredményekkel rendelkező csapatot fogadtunk. Úgy készültünk, hogy megnehezítjük a dolgukat, és a hazai pálya előnyét kihasználva a magunk javára fordítjuk a mérkőzést. Az első két szettben ez nem is tűnt lehetetlennek, de nem tudtuk megzavarni ellenfelünket. A harmadik játszmában a koncentrációnk kihagyott, és a Kaposvár magabiztos játékkal megérdemelten nyert – nyilatkozta Fodor Antal.

 

A női röplabda NB I. rájátszásában az alapszakaszban 5-8. helyen zárt együttesek küzdenek a bennmaradásért. A DSZC-Eötvös DSE gárdája is elkezdte szereplését a Kispest SE ellen vasárnap este. A cívisvárosi lányoknak nem sikerült jól a rajt, hiszen 3:0-s vereséget szenvedtek a fővárosban. A hajdúságiak így maradtak a tabellán a Jászberény előtt a harmadik helyen, mivel egy pontot hoztak magukkal az alapszakaszból. A meccs után a debreceniek mestere, Szombathy András elmondta, hogy megint sok nyitást hibáztak, és a nyitásfogadásuk is gyenge volt.

 

A DEAC férfi röplabdacsapata a Kaposvár otthonában vívja a párharc harmadik meccsét kedden 18 órától. Az Eötvös együttese pedig legközelebb a Jászberényt fogadja pénteken 19 óra 30 perctől.

 

Arany Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában