sportolók, rendőrök, művészek

2021.10.05. 13:55

Sztárok lépnek fel a vasárnapi jótékonysági futballtornán

Színészek, korábbi Loki-kedvencek és a médiaválogatott is játszik az Oláh Gábor utcai stadionban.

Fotó: illusztrácó / Shutterstock

A maga nemében egyedülálló kezdeményezést hívtak életre a debreceni médiumok, vasárnap 11 órától hat csapat – DVSC Öregfiúk, Csokonai Színház, Önkormányzat, Színész-válogatott, Rendőrség, Média – részvételével különleges jótékonysági futballtornát rendeznek az Oláh Gábor utcai sportkomplexumban.

A Loki legendái a torna zárómérkőzésén a debreceni önkormányzat csapatával mérik össze tudásukat, míg a gála első találkozóját a Rendőrség csapata és a Csokonai Színház válogatottja játssza majd egymás ellen. Az esemény vélhetően legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapása délben kezdődik majd, a debreceni Média-válogatott, valamint a Színész-válogatott találkozik egymással. Utóbbi csapatban az ország számos pontjáról érkező érdemes művészek húznak majd stoplist, Debrecenbe érkezik többek között Nemcsák Károly, Varga Miklós, valamint Straub Dezső is. A 2×20 perces találkozók között a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület táncosai szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

A belépés ingyenes, ám aki szeretne adakozni, lesz rá lehetősége, ugyanis a gálának egy nagyon fontos jótékonysági célja is van. A szervezők segíteni szeretnének egy olyan édesanyának, aki négy gyermekét egyedül neveli, tanár férje pedig elhunyt a járványban.

A családot a Szivárvány az esőben alapítvány támogatja.

HBN

A tervezett program

Helyszín: Oláh Gábor utcai Sportkomplexum centerpálya

11 óra: Rendőrség – Csokonai Színház

11:45: Mazsorett bemutató

12 óra: Színész-válogatott – Média

13 óra: Mazsorett bemutató

13:30: DVSC Öregfiúk – Önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában