Labdarúgás

2021.08.02. 09:48

Nyári szüneten a kispályán

Bármelyik osztályt nézzük meg, izgalmakban nincs hiány Debrecenben.

Mezõkövesd 20200624 Labdarúgás 2020 NBI NB1 OTP Bank Liga Mezõkövesd Debrecen DVSC Fotó Szabó Miklós Nemzeti Sport Dombi Tibor Igor Bogdanovics

Forrás: NS-archív

Fotó: Szabó Miklós

Hat osztályban zajlanak a küzdelmek a debreceni városi kispályás labdarúgó-bajnokságban, bár ez jelenleg leginkább múlt időben helytálló dolog, hiszen a csapatok épp a jól megérdemelt nyári szünetüket töltik. Mi azonban szétnéztünk, hogy melyik osztályban hogyan is néz ki jelenleg a helyzet. A legmagasabb szinten (I. osztály) a több nagypályás megyei labdarúgásban is érdekelt labdarúgót (Gyügyei Zoltán, Kónya Csaba, Somogyi Marcell) a soraiban tudó Fékcentrum gárdája az éllovas, mögötte pedig négy csapat is nagyon küzd a második helyért.

A II. osztályban a DVSC-t is támogató Schaeffler csoport csapata a 4. helyet foglalja el, de még bármire lehet esélye. A III. osztályban jelenleg nagyon izgalmas a küzdelmek sorozata, hiszen három csapat is három ponton belül tartózkodik egymáshoz képest. A IV. osztályt toronymagasan vezeti a Szalóki Gold Group, amely még veretlen az idei kiírásban. Az V. osztály legnagyobb érdekessége, hogy a sokak által sokszor szidott, bírált és kritizált sporik a csapatukkal ott vannak a második helyen, melyből az derül ki, hogy azért focizni is tudnak.

60 szerzett góljukból 12-t Igor Bogdanovics, a DVSC legendája szerzett.

A VI. osztály pedig azért igazán érdekes, mert most először nincs öregfiúk osztály, hanem a régebb óta fiatalok is ebben a „korcsoportban” küzdhetnek a tisztes helytállásért, bár a tabellát a Dentofit vezeti Kerekes Zsomborral, Dombi Tibivel, Habi Ronalddal, Madar Csabával, Szatmári Csabával a soraiban, azért ők nem éppen a tisztes helytállásért küzdenek csak. Folytatás ősszel.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában