„Valami elkezdődött”

2021.07.06. 09:43

Újraindultak a fociedzések Komádiban

Fotó: Rozsik Rita

„Visszatérhet a régi futballélet Komádiban, újra van remény. Ez egy csoda, több mint 40 gyerek a focipályán, mindenki ragyog a boldogságtól, köztük én is” – írta közösségi oldalán K. Nagyné Karácsony Anita a szülői kezdeményezésre újrainduló labdarúgóedzésekről.

Fotó: Rozsik Rita

K. Nagyné Karácsony Anita, a Barsi Dénes Általános Iskola szülői munkaközösségének elnöke a szülők segítségével megszervezte és létrehozta a „Valami elkezdődött” elnevezésű programot, amellyel újra életre keltették a fiatalok körében a futballt. A kezdeményezés önkéntes alapú és ingyenes, minden kelléket önerőből vásároltak. K. Nagy Balázs, Miczura-Varga Tibor, Miczura-Varga Krisztián, Nagy István és Turi György megtartotta az első fociedzéseket, amelyeken több mint 40 gyermek vett részt. A rendszeressé vált sportprogramot az emeletes iskola mögötti műfüves pályán, eső esetén a Városi Sportcsarnokban rendezik. A kicsik és a nagyok külön edzésprogramban vesznek részt, miközben a szüleik buzgón szurkolnak a pálya széléről. A sportprogram a lányok nagy örömére pom-pom táncpróbákkal egészül ki.

Fotó: Rozsik Rita

Rozsik Rita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában