Nagy a harc a bennmaradásért

2021.05.13. 13:44

Visszavágnának az Ózdnak a DEAC kézisei

Létszükség a két pont megszerzése.

Forrás: deac.hu

Alig két hete az Ózd magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a DEAC felett, de most itt a lehetőség visszavágni, ugyanis a két csapat újra találkozik egymással, ezúttal a DESOK-ban. A pénteken 19 órakor kezdődő bajnoki találkozó nagyon fontos a debrecenieknek, mivel legutóbb Vecsésről is pont nélkül tértek haza, így igen közel kerültek az osztályozót jelentő 8. helyhez. Erőt adhat a játékosoknak, hogy ismét nézők előtt léphetnek pályára – olvasható a deac.hu-n.

– Az ózdi meccs előtt nagyon jó szériában voltunk, ám az utazás napján felmerültek problémák – tudtuk meg Szabó Csaba másodedzőtől. – Pozitív gyanús eseteink voltak, az oltások miatt is kialakult egy kis kavarodás, még a halasztás is felmerült. Végül egyórás késéssel, de elindultunk.

„Ez a bizonytalanság rányomta bélyegét a találkozóra, nem sikerült maximálisan koncentrálni.”

Ráadásul Ózdon edzőváltás történt, ami pozitívan hatott a játékukra, de amúgy is remek állománnyal rendelkeznek. A vereség nyilván nem tett jót az önbizalmunknak, de átbeszéltünk mindent. Vecsésen próbáltunk javítani, de nem volt könnyű dolgunk. Ellenfelünk a bennmaradásért küzd, és hazai pályán mindent megtett. Szoros mérkőzést játszottunk, az ózdi bajnokihoz képest érzékelhető volt a javulás hozzáállásban, fejben, teljesítményben. Sajnos a végjáték nem úgy jött össze, ahogy szerettük volna, pár ziccert hibáztunk, labdát adtunk el, és a végén ők jöttek ki jól a meccsből. Pénteken ismét az Ózddal találkozunk. A fiúk nagyon lelkesen készülnek, próbálunk visszavágni és visszatalálni a győztes útra. Remélem, fejben is rendben leszünk, és tudunk DEAC-szívvel küzdeni, ha ez sikerül, akkor lehet esélyünk a győzelemre. Nagyon kell nekünk is a két pont, hiszen a tabella rendkívül szoros, és szeretnénk bebiztosítani a bennmaradást – hangsúlyozta Szabó Csaba.

A mérkőzés megtekintése ingyenes, a belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges. Aki nem tud kilátogatni a DESOK-ba, a DEAC TV Youtube-csatornáján élőben követheti az eseményeket.

NB I/B, 21. forduló

DEAC–Ózdi KC

péntek 19.00, DESOK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában