Hajrá!

2021.05.21. 09:05

Rangadó vár a DEAC kézilabdacsapatára

Az együttes a szombati játéknapon biztossá teheti bennmaradását.

Forrás: deac.hu

Hajrájához érkezett a kézilabda NB I./B. A DEAC csapatára még két idegenbeli mérkőzés vár, az egyiket május 22-én 18 órakor rendezik a Békési FKC otthonában – tudatta a deac.hu. A Debreceni Egyetem kézilabdacsapata 20 ponttal a hetedik helyen áll a bajnokságban, hétvégi riválisa egy egységgel kevesebbet gyűjtve a 8., azaz osztályozót jelentő pozícióban van.

Éppen ezért nagy jelentőséggel bír a szombati rangadó, hiszen győzelem esetén az utolsó, mezőkövesdi mérkőzéstől függetlenül már biztossá válna a DEAC bennmaradása (a 9. helyen álló Mizse 17 ponttal rendelkezik).

Ehhez bizonyára a békésieknek is lesz egy-két szavuk, ráadásul a debrecenieknek nincsenek jó emlékeik velük kapcsolatban, hiszen az év első bajnokiján 27-22-re kikaptak tőlük a DESOK-ban. Ha azonban a DEAC megtudná ismételni azt a teljesítményt, amit közel egy hete az Ózd ellen magabiztosan megnyert mérkőzésen nyújtott, akkor a siker biztosan nem maradna el.

NB I/B, 22. forduló

Békési FKC–DEAC

szombat 18.00, Békési Városi Sportcsarnok

Az NB I/B állása két fordulóval a vége előtt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában