két meccs egy hét alatt

2021.04.06. 12:15

Debreceni és újfalui futsalosok is vannak a válogatott Eb-selejtezős keretében

Nemzeti együttesünkre két fontos mérkőzés vár.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Ismét hosszabb szünet van a férfi futsal NB I.-ben, ennek pedig az a magyarázata, hogy a magyar válogatott két Eb-selejtezőt is játszik az elkövetkező napokban. Turzó József csapata ma Kazahsztánt fogadja, egy hét múlva pedig Fehéroroszországban fog vizitálni. A kapitány keretébe Faragó Lajos, Siska Gergő és Szentes-Bíró Tamás személyében ezúttal három DEAC-játékos került be – írja a klub honlapja.

A mieink négy forduló alatt hat pontot szereztek, ezzel jelenleg a második helyen állnak. A sorozatot a kazahok elleni vereséggel nyitottuk, majd hazai környezetben legyőztük a beloruszokat. Izraeltől saját csarnokunkban kikaptunk, de a „visszavágón” szerencsére visszavágtunk, hívja fel a figyelmet a DEAC közleménye.

A válogatott keretben MVFC-játékosokat is találni; Berettyóújfaluból Mezei Dávid, Horváth Norbert, Nagy Imre, Rábl János és Szabó Péter kapott meghívót a szövetségi kapitánytól.

A magyar válogatott programja:

Április 6., Magyarország-Kazahsztán, 14.00

Április 13., Fehéroroszország-Magyarország, 17.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában