Második nap

2020.08.27. 16:59

Kövesse élőben a debreceni 3x3-as Ifjúsági Fesztivált!

Parázs csatákkal folytatódott a 3x3-as kosárlabda torna.

Fotó: Youtube / FIBA3x3

A csütörtöki játéknap első három mérkőzésén volt magyar érdekeltség a debreceni Kossuth téren rendezett versenysorozaton. Az Ifjúsági Fesztiválon eddig veretlen női magyar „A” válogatott kezdett a szintén 100 százalékos szlovénokkal. Az intenzív mérkőzés elején sok ponttal kezdtek a felek, majd a párharc átment egy kemény fizikális csatába. Az „A” válogatott azonban végig vezetve kézben tartotta a mérkőzést. Az eddig látottak alapján a csapat a végső győzelemre is esélyesnek tűnik a női mezőnyben. Fizikálisan erősek, valamint kevés pontot kaptak találkozóikon.

Szerencsés Tamara | Fotó: Molnár Péter

– Mindhárom mérkőzésünket a védekezéssel nyertük meg – válaszolta a Napló kérdésére Szerencsés Tamara, az „A” válogatott, és a torna talán legjobb játékosa. Hozzátette, ők elsősorban védekező csapat, és ebből kiindulva építik fel a találkozóikat. A torna további mérkőzéseivel kapcsolatban elmondta, minél jobb védekezést és támadást vár a csapattól. A nap második találkozóján a magyar „B” válogatott lépett pályára Csehország ellen. A csehek végig érvényesíttették akaratukat, és főleg fizikálisan múlták felül a mieinket. A harmadik mérkőzésen magyar párharcot láthattak a szép számmal kilátogató nézők. Ezen a találkozón a DEAC Kosárlabda Akadémia csapott össze a magyar csapattal. A debreceni Neuwirth Bencét is a soraiban tudó válogatott végig magabiztosan vezetve húzta be a győzelmet az akadémia ellen.

GCS

A torna menetrendje és az eredmények elérhetők ezen a linken.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában