hajrá, Bea, hajrá, Fanni!

2020.08.25. 19:44

Debreceni versenyzőért is szoríthatunk a strandröplabda ob hétvégi döntőjén

A Lupa Beachen rendezik az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság döntőjét, ahol a ranglistapontok alapján a legjobb 16 páros küzd az országos bajnoki címért.

Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség

A DSZC-Eötvös DSE NB I.-es röplabdacsapatának teremjátékosa, Vajda Beáta párjával, Vecsey Fannival (Gödöllői RC) az esélyesek közé tartozik, hiszen mindkét országos mesterbajnokságot megnyerték, emellett számos „A” és „B” kategóriás versenyen diadalmaskodtak. Az egész szezonban mindössze három találkozón szenvedtek vereséget.

Augusztus 29-én (szombaton) 9.50-kor a Kovács-Stollár páros ellen kezdik a versenyt, majd – győzelem esetén – a Czene-Szombathelyi és a Bútor-Szabó mérkőzés győzteseivel találkoznak 13.10-kor. Amennyiben sikerül megnyerniük csoportjukat, 18.10-kor játszanának a legjobb négy közé jutásért. Ha a csoport második helyén végeznének, a „C” csoport harmadik helyezettje ellen lenne mérkőzésük 15.40-kor a legjobb 8 közé jutásért, és ennek megnyerése esetén játszanának 17.20-kor a „D” csoportelső ellen a négy közé jutásért.

Az elődöntőkre augusztus 30-án (vasárnap) 9 órakor kerül sor, a döntőt pedig az M4Sport élőben közvetíti 11 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában