Videón az edzőmeccs!

2020.07.25. 17:25

Telt házas ankét után pályára lépett a Loki

Sokan összegyűltek a DVSC futballcsapat szurkolói ankétján szombaton délután a Nagyerdei Stadionban lévő Red szurkolói klubban.

Fotó: Kovács Péter

Az esemény első felében a klub új igazolásai és Kondás Elemér vezetőedző szóltak néhány szót a megjelentekhez. Korhut Mihály és Sós Bence is kiemelték, hogy nagy örömmel tértek haza Debrecenbe, és mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy kiharcolják a feljutást az előttük álló szezonban.

A védelembe érkező Poór Patrik kiemelte, hogy szeretne a védelemben vezér lenni, és hozzásegíteni a társait a sikerhez. Zöldesi Illés, a klub új kapusa elmondta, hogy nem sokat hezitált, amikor a DVSC megkereste, és nagyon szívesen jött a csapathoz. Tischler Patrik személyében egy tapasztalt támadó érkezett a keretbe, aki szerint az eredmények a legfontosabbak, de szeretne minél több góllal hozzájárulni a játékhoz. Kondás Elemér vezetőedző szerint jól sikerültek az eddig felkészülési mérkőzések, amiken nem elsődlegesen az eredmény, hanem a mutatott játék a fontos. A szakember szerint ez javuló tendenciát mutatott az eddigi találkozókon.

Ezek után a játékosok és a vezetőedző átadták a helyüket Szabó Péternek és Tőzsér Dánielnek.

A DVSC új igazgatóságának elnöke azt szeretné, hogy a klub minél hamarabb visszakerüljön az első osztályba, ahova való. Nagyon sokat dolgoznak a háttérben azon, hogy ezt megvalósítsák. Ezen kívül szeretnének egy olyan környezetet kialakítani, hogy a debrecenieknek meghozzák a kedvét a meccsre járáshoz. Szabó Péter elmondta, hogy több szponzorral folytatnak tárgyalásokat, amint lesz konkrét egyezség, azonnal tájékoztatni fogják a drukkereket és a sajtót is. A középtávú tervek között szerepel, hogy majd a Loki újra európai kupákban szerepeljen. Az újdonsült sportigazgató, Tőzsér Dániel arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy a megújult vezetőségnek az a feladata, hogy mindent megtegyen a sikerért, ezért még lesznek új igazolások. A külföldi játékosok közül Kosicky továbbra is a DVSC játékosa lesz, aki magyar felmenői miatt maradhatott. A többi légiósnak az NB II.-be kerüléssel érvényét vesztette a szerződése, ezért szabadon igazolhatóként távozhattak.

Mind a ketten azt emelték ki, hogy nagyon fontos a klub és a szurkolók közötti kommunikáció, ennek érdekében rendszeresen szeretnének ilyen rendezvényeket szervezni.

Bakos Attila

Az ankétot követően kezdetét vette a Kisvárda elleni felkészülési mérkőzés, amelyet az alábbi videón megtekinthetnek.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában