Felejthetetlen élmény

2020.06.11. 11:47

Letesztelték a röpisek az új Nagyerdei Strand pályáit

.A DSZC-Eötvös DSE női röplabdacsapata átadás előtt próbálhatta ki a létesítményt.

Fotó: DSZC-Eötvös DSE

Az egyesület játékosai a strandröplabdapályák mellett a vízi akadálypályát és a hullámmedencét is tesztelték. Az élményekről és a csapat jelenlegi helyzetéről Korompay Zsuzsanna beszélt a Naplónak.

A DSZC-Eötvös DSE játékosa remekül érezte magát a strandlátogatáson. – Az edzőnk, Szombathy András vezetésével látogattunk ki főként azzal a céllal, hogy a strand népszerűsítése érdekében játsszunk pár meccset a két új röplabdapályán. Én tősgyökeres debreceni vagyok, és régebben is szívesen jártam a strandra, így már alig vártam, hogy a modern komplexumot is láthassam. A röpipályákon kívül a vízi akadálypályát és a hullámmedencét is kipróbáltuk, és amint lehetőségünk adódik, a megnyitás után is ellátogatunk majd a lányokkal. Hamarosan strandröplabda-­bajnokságot is rendeznek a Nagyerdei Strandon – tette hozzá a röplabdázó.

Munka a járvány idején

A gárda a vírushelyzet miatt újrainduló bajnokságra készülhet, a mérkőzések nélküli időszakban pedig személyes elfoglaltságaikra is szakítanak időt. – A csapatnak sikerült összecsiszolódni, a járvány miatt azonban egy ideje nem vehettünk részt mérkőzéseken. A klubnál sokan munka és tanulás mellett járnak el az edzésekre, de mindenki igyekszik a pályán és az edzéseken a maximumot nyújtani. Negyedéves fogorvostan-­hallgatóként a vizsgaidőszak jelenti most a legnagyobb megmérettetést számomra, ezzel párhuzamosan pedig a strandröplabdaszezon kezdetére készülök – hangsúlyozta Korompay Zsuzsanna.

Péter Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában