kutyasétáltatás a Lokival

2020.06.05. 09:47

Bulgur megfuttatta Tóvizi Petrát, Alfinak kellett egy kis simogatás

Az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület kutyáit, macskáit látogatták meg a DVSC Schaeffler játékosai.

Fotó: dvsckezilabda.hu

A DVSC kézilabdacsapatának tagjai az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület debreceni menhelyére látogattak csütörtökön, erről hivatalos honlapjukon számoltak be. Itt több mint 200 kutya és 80 macska érezheti magát biztonságban, szakértő gondoskodás mellett, s várhat arra, hogy új, felelős gazdára leljen. Érkezéskor átadták támogatójuk ajándékát, 200 kilogramm kutyatápot, amely néhány napra elég a menhely összes lakójának.

Fotó: dvsckezilabda.hu

„Nézd, milyen aranyos!” „Az a kis szürke milyen cuki” – hangzott el már a kennelek közti ismerkedő séta során, pedig a találkozás még hátra volt. Néhány perccel később megérkeztek a sétáltatásra váró négylábúak. A nagy mozgásigényű Bulgur alaposan megfuttatta Tóvizi Petrát, aki üzent is Köstner Vilmosnak, jelezve, hogy az aktív négylábúval teljesítette a másnapra rendelt futópenzumot. Kovács Anna Rafi nevű négylábú barátja szintén komoly mozgásigényről tett tanúbizonyságot, míg a Szabó Panna felügyeletére bízott Alfi ötven méterenként lefeküdt, s csak némi simogatás árán lehetett rávenni az út folytatására.

A több mint egyórás séta végén akadt, aki könnyes szemmel búcsúzott új négylábú barátjától, s néhány játékos már be is jelentkezett a hétvégére egy újabb kutyasétáltatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában