kézilabda

2020.04.06. 17:46

Online is összetart a Loki serdülőcsapata

Három hét telt el közös edzés nélkül, három hete nem volt együtt a csapat. A kialakult helyzet tapasztalatairól Márián Blankát kérdezte a dvsckezilabda.hu.

Fotó: dvsckezilabda.hu

„A futóprogramra mindenki letöltött egy alkalmazást, azt egyénileg végzik a játékosok” – mondta a DVSC Schaeffler serdülő I. csapatának edzője, Márián Blanka a klubhonlapnak.

„Ezen felül minden nap van közös programunk a lányokkal, de természetesen nem élőben, hanem az internet segítségével. Közkívánatra tartjuk magunkat a megszokott edzésidőponthoz, így akkor kezdődik a videó konferencia. Az edzéstervet természetesen előre megkapják, így bekészítik az eszközöket, aztán kezdődhet a bemelegítés. A lelkeknek is kell a közös gyakorlás, de szakmailag is hasznos, hiszen ki tudom javítani a hibákat. Folyamatosan kontroll alatt vannak, és valamelyest az otthonokba tudjuk varázsolni az edzések hangulatát” – vélekedett Márián, aki az elején azt kérte a lányoktól, hogy ne engedjék el a napjaikat, alakítsanak ki magunknak napirendet.

„Az edzéseken kívül is sokat kommunikálunk a lányokkal. Nem voltunk még ilyen helyzetben, de próbáljuk pozitívan felfogni. Azt kértem, hogy sportolóként és a saját fejlődésük érdekében maradéktalanul hatékonyan végezzék el a feladatokat, így hosszabb távon még előnyünk is származhat. Ha egyénenként jók vagyunk, akkor csapatként is jók leszünk! A kényszerszünet előtt jól dolgozott a csapat, jó tempóban kézilabdáztunk. Elkötelezettnek, motiváltnak kell maradni, hogy ebből az időszakból a legtöbbet hozzuk ki, s mire rendbe jönnek a dolgok, még erősebbek legyünk” – zárta szavait az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában