küzdősport

2020.04.09. 13:17

Kálucz: próbálja mindenki lefoglalni magát valami hasznossal

Kálucz Martin reméli, az őszre lecseng a járvány, és újra harcolhat majd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Molnár Péter, archív

Gyorsan felépült a márciusi Imre Zsolt elleni győztes mérkőzésén összeszedett sérüléséből Kálucz Martin, a Taskó Fighting harcosa. A 27 éves debreceni sportoló a felépülése ütemét látva még azon is elgondolkozott, hogy mégis elmegy a lemondott gyulai tornára, amikor bejelentették a koronavírus-járvány miatti országos korlátozásokat, így ez a terve végül meghiúsult.

„Minden szempontból rosszul jött a kialakult helyzet, mert a magánéletem mellett a sportpályafutásomat is akadályozza, ugyanis több nemzetközi megkeresésem is volt, amelyek így most vagy kútba estek, vagy tolódnak”

– árulta el Kálucz. – A többieknek sem tudok tréningeket tartani, és értelemszerűen én is magamban edzek. Sajnálok minden beteget és azokat a családokat is, akiket eddig sem vetett fel a pénz, de a gazdaság leállásával még nehezebb helyzetbe kerültek. Remélem őszre lecseng a járvány, addigi is próbálja mindenki lefoglalni magát valami hasznossal, mert csak így lehet túlélni a bezártságot. Kívánok mindenkinek kitartást, és erőt a megpróbáltatások átvészeléséhez – üzente a ketrecharcos.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában