ultimate frizbi torna

2019.09.23. 21:46

Ezüstérmet szereztek a debreceni frizbisek

A Debreceni Frizbi Sportegyesület csapata állhatott a dobogó második fokára a Székesfehérváron rendezett frizbi versenyen.

Fotó: Debreceni Frizbi Sportegyesület

A szeptember 22-ei, székesfehérvári ultimate frizbi tornán a Debreceni Frizbi Sportegyesület két csapattal vett részt. Az egyik alakulat második helyezést szerzett, a másik csapat a tizedik helyen fejezte be az egynapos megmérettetést – derül ki a Debreceni Frizbi Sportegyesület közleményéből.

„Mindkét csapatunk a tapasztalatszerzés szándékával vett részt a tornán, és a fő cél a kezdőbb játékosaink helyzetbehozása volt – mondta el Almási Dávid, az egyesület alelnöke. – Ennek megfelelően a második hely kellemes meglepetésként ért minket, de a tizedik helyezés miatt sem szomorkodtunk, mert az ilyen felhozó versenyeken elsősorban az újak integrálására, a jövő építésére koncentrálunk.”

Fotó: Debreceni Frizbi Sportegyesület

Az egyesület a következő hetekben a Debreceni Diák Ultimate Bajnokság (DEDUB) szervezésével lesz elfoglalva. A DEDUB kimondottan kezdő frizbisek számára meghirdetett verseny, amelyen rendszerint általános és középiskolai, illetve egyetemi csapatok vesznek részt. A versenyben való részvétel ingyenes, és akár baráti társaságok is leadhatják a jelentkezésüket. Részletes információkat ide kattintva érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában