:o

2023.08.05. 12:14

Váratlan vendégek bukkantak fel a nagyerdei bor- és jazznapokon, videó is van róluk

Sajnos csonka programot fogtak ki a hirtelen lecsapó vihar miatt.

Haon.hu

Jó a hangulat a Nagyerdő fái alatt (képünk a csütörtöki nyitónapon készült)

Forrás: Napló-archív

A péntek esti vihar miatt a szervezők közlése szerint kénytelenek voltak leállítani a Debreceni Bor- és Jazznapok koncertjeit, a borászok és a vendéglátok viszont nyitva tarthattak, sőt a bortúrát is meg tudták tartani, még ha el is áztak a résztvevők. 

Sajnos a helyzet minket is váratlanul ért, igyekeztünk menteni a menthetőt és a legtöbbet kihozni az este hátralévő részéből

– írták a rendezvény hivatalos Facebook-oldalán. 

A nagyerdei gasztrobulin a mellékelt képek tanúsága szerint a körülményekhez képest egész sokan voltak, sőt még néhány hívatlan vendég is beállított az este egy bizonyos pontján. A Debrecenben Hallottam Facebook-csoportba felkerült ugyanis egy videó, amelyen az látszik, hogy egy egész műértő kacsacsalád korzózik a standok között, ránézésre teljes nyugalomban, senkitől sem zavartatva.

Kacsák debreceni bor- és jazznapok
Pillanatkép a videóból
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Javasoljuk nekik, hogy menjenek vissza szombaton is, hátha nagyobb szerencséjük lesz az időjárással, és több koncertet is meghallgathatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában