a kulisszák mögött

2020.10.15. 17:00

Zárt kapus koncertfilmet forgatott a Privát Affér

A debreceni zenekar az A38-as Hajón állt kamerák elé. Ez a legelső koncertfelvételük.

Fotó: mediaklikk.hu / MTVA

Elkészült a Privát Affér első koncertfilmje, erről közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit a debreceni együttes. A nagyjából háromnegyed órás videót, melyet a lenti bejegyzésben található linken lehet megnézni, a budapesti A38 Hajón vették fel a napokban, nézők nélkül.

A mediaklikk.hu videóhoz készített kísérőszövegében így ír a debreceni együttesről:

„Az egyedi és modern hangzásvilágú debreceni Privát Affér zenekart legtöbben a Táncolj velem című slágergyanús pop-rock szerzeményüknek és az ehhez készült forró hangulatú videójuknak köszönhetően ismerik. A formáció hivatalosan három éve működik, 2016 februárjában jelent meg az első daluk videóklippel együtt, illetve azóta koncerteznek rendszeresen. Mint azt a banda énekese, Farkas Zsombor alapítótagként korábban elmondta, az együttes gimis zenekarként indult, osztálytársával először csak saját maguk szórakoztatására, később iskolai rendezvényeken zenéltek. Időközben kicserélődtek körülötte a tagok, de a kezdetekhez hasonlóan most is öt fővel működik a zenekar.”

Mint ismert, a zenekar épp a napokban adott ki új dalt Köszönj el címmel. A számhoz klipet is forgattak, mely a cikk írásának pillanatában csaknem 2500 megtekintésnél jár a legnépszerűbb videómegosztón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában