országos verseny

2020.10.21. 14:24

Ragaszkodtak a dobogóhoz a hittanosok

Nyíracsádról három csapat is dobogóra állhatott a hittanverseny országos döntőjében.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A nyírségi településről három csapat is bejutott a hit- és erkölcstanból meghirdetett görögkatolikus szervezésű verseny országos döntőjébe, amelyre nemrégiben, a járványügyi szabályok betartása miatt nem egy helyen, hanem az ország hat településén került sor. Éppen ezért az eredményhirdetésre is várni kellett néhány napot. Felkészítőikkel együtt meg is tettek mindent a siker elérése érdekében, hisz rengeteg időt, és persze komoly szellemi energiát mozgósítottak a győzelem érdekében. Az eredmény sem maradt el, ami a döntőt követően néhány napon belül ki is derült.

Az 5-6. évfolyamosok országos bajnokai (balról: Hajdu Raul, Kerti Csenge, Simon Mihály) verseny közben komolyan küzdöttek a feladatokkal és az idővel is | Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Országos első helyezést ért el az 5-6. osztályosok között Kerti Csenge, Hajdu Raul és Simon Mihály csapata, felkészítőjük Tóth Elekné volt. A 7-8. osztályosok kategóriájában Szilágyi Balázs és Simon Ábel első, míg Széll Nóra, Krekk Petra és Rácz Edina harmadik helyezést ért el Simonné Czentye Anikó tanárnő felkészítésével.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában