videóval

2020.07.31. 10:39

A Privát Affér új klipjében Debrecen a főszereplő

Helyi arcok, villamos, cheerleaderek és sok-sok ismerős környék a cívisvárosi zenekar legfrissebb kisfilmjében.

Fotó: YouTube / PrivátAfférOfficial

„Magyarországon van egy város, ahol minden mosoly bájos”

- énekli legújabb, Debrecen című dalában a Privát Affér zenekar. A csütörtökön bemutatott számhoz videóklip is készült, melynek munkálatairól már korábban is beszámolt Facebook-oldalán az együttes. A kisfilmben a tagok mellett rengeteg ismerős helyszín is feltűnik, láthatjuk például a belváros szívét, az 1-es villamost, a Nagyerdei Víztornyot, valamint a Nagyerdei Stadiont is, ahol a klip egy jelentős része forgott. A hangulatot a DEAC cheerleadereinek produkciója és egy-két debreceni arcról készült portréfelvétel is fokozza.

A videót néhány mondat kíséretében közösségi oldalán is megosztotta a Privát Affér. „Sajnos a fesztiválszezon idén oda van, ahogy a Campus is, de mi nem törődünk bele! Elhoztuk nektek vadonatúj, »Debrecen« című dalunkat, amivel a debreceni életérzést és az elmaradt fesztivált szeretnénk nektek becsempészni otthonaitokba!” – írja " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzésében a zenekar.

Még 24 órája sincs, hogy megjelent a klip, de ebben a pillanatban már alulról nyaldossa a háromezres megtekintésszámot a YouTube-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában