Színészlegenda vendégségben

2020.03.09. 19:04

John Malkovich megérkezett Debrecenbe

A kétszeresen Oscar-díjra jelölt, világhírű színész azért látogatott a cívisvárosba, hogy előadást tartson.

US actor John Malkovich poses after a press talk at the concert house Elbphilharmonie in Hamburg, northern Germany, on March 6, 2017 two days ahead the premiere of the play "Just call me God". (Photo by Christian Charisius / dpa / AFP) / Germany OUT

Fotó: Christian Charisius / AFP

A világhírű színész hétfőn a Debreceni Egyetemen járt, ahol Szilvássy Zoltán rektor és Bács Zoltán kancellár kalauzolta – írja a Dehir.hu. Amint arra korábban fény derült, a hollywoodi sztár a GE Healthcare által támogatott Health Venture Lab meghívására vesz részt a Boston Minds nevű eseményen, melyen a GE és MIT innovációs szakemberei is előadást tartanak. A rendezvény során a Health Venture Lab programban résztvevő nemzetközi startup csapatoknak tartanak innovációs workshopot. A résztvevőket John Malkovich készíti fel a nyilvános szerepelésre, aki az imázsépítés és értékesítés rejtelmeiről tart előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában