sztárszpotting

2020.03.10. 12:44

John Malkovich körbenézett a Debreceni Egyetemen

A főépület díszudvarát is megcsodálta a világhírű amerikai színész, John Malkovich hétfőn. A kétszeres Oscar-jelölt művészt Szilvássy Zoltán rektor és Bács Zoltán, az intézmény kancellárja fogadta.

Fotó: unideb.hu

A rendezőként, producerként és divattervezőként is ismert Malkovich a General Electric (GE), valamint a Debreceni Egyetem Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézetének közreműködésével utazott Debrecenbe – olvasható az egyetem közleményében.

A Debreceni Egyetem, a Massachusetts Institute of Technology, valamint a GE együttműködésének célja, hogy ilyen nagy hatású előadókat, szakembereket hozzanak Debrecenbe, mint John Malkovich – mondta Ascsillán Endre, a GE Magyarország alelnöke, a Debreceni Egyetem Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézetének alapító mesteroktatója.

John Malkovich március 10-én, kedden a debreceni Kölcsey Központban, a Zenekritikus című műsorával lép színpadra a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. szervezésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában