virágkarnevál

2019.08.05. 18:44

Már hangolódik a karneválra az énekes

Pál Dénes: „Többet szeretnék Debrecenben lenni, mint amennyi eddig összejött; remélem, sikerül.”

Fotó: Matey István

Az ígéretek szerint korunk sztárelőadóinak tolmácsolásában az elmúlt 50 év hazai nyári slágerei szólalnak meg augusztus 20-án a Karneváléjen a Nagyerdei Stadionban. Színpadra áll többek között ByeAlex, Falusi Mariann, Lovasi András, Nagy Bogi, valamint Pál Dénes is, aki megkeresésünkre elmondta, hogyan készül a debreceni arénashow-ra.

– Azt szokták mondani, hogy a felkészülést illetően nincs különbség a fellépések között, azonban a közönség és a helyszín nyilván mindig más. A Karneváléjre is igyekszem lelkiismeretesen felkészülni, azt azonban hozzá kell tenni, hogy nem mindennap lépek fel 20 ezer ember előtt, ezért van egy kis extra izgalom. Ha meglesz az első próba, és látom, milyen a mozgástér, utána nyugodtabb leszek – osztotta meg a Naplóval a miskolci születésű énekes.

Nagy Bogival közösen

Pál Dénes első élménye Debrecennel kapcsolatban egy könyvdedikáláshoz kötődik, egy kedvelt írójával találkozhatott itt még középiskolás korában. Az énekes még nem járt a virágkarneválon, a felvonuláson idén sem tud részt venni, hiszen igen sűrű az aznapi programja.

– Kicsit kalandos lesz az augusztus 20., a reggeli próbán részt veszek, utána viszont egy másik helyszínre kell utaznom, így csak este megyek vissza majd Debrecenbe. Mindenféleképpen szeretnék ott lenni a próbán, hiszen ez olyan horderejű fellépés és akkora show, hogy előtte látni kell a helyszínt.

Azt már tudhatjuk, hogy nemcsak szólóban hallhatjuk Pál Dénest énekelni a stadionban: Nagy Bogival is előad egy duettet, bár az, hogy melyik sláger csendül fel előadásukban, egyelőre titok.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában