Visszatekintő

2019.06.19. 20:06

Sztárfellépők a Campuson: ezekre tomboltunk az elmúlt években

Már egy hónap sincs hátra, és elstartol Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválja, lassan ideje ráhangolódni az ötnapos őrületre.

Fotó: Matey István / Napló-archívum

Az idei repertoárból sem maradnak el a nagy nevek, hiszen többek között olyan előadók érkeznek, mint például a Limp Bizkit, Alan Walker, Willy William, a Delinquent Habits, Nora En Pure, vagy a Seafret. A fesztivál népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az elmúlt pár évben rendre megdőlt a látogatórekord, tavaly összesen mintegy 108 ezren buliztak Debrecenben. Az alábbi fotóválogatásban pedig azt is megmutatjuk, mi vonzotta a Nagyerdő fái közé ezt a hatalmas tömeget.

2016-ban az ír rockegyüttes, a Therapy? az OTP Nagyszínpadán csapott a húrok közé.

Fotók: Matey István

Ugyanebben az évben Jess Glynne brit énekesnő és dalszövegíró is tiszteletét tette a fesztiválon.

Fotók: Matey István

Még mindig 2016-ban járunk, ekkor lépett színpadra a Nagyerdőn a brit elektropop együttes, a Clean Bandit is.

Fotók: Napló-archívum

Az elektronikus zene kedvelői 2016-ban is találtak maguknak programot, erről többek közt a Camo & Krooked duó gondoskodott.

Fotók: Kovács Péter

A 2017-es, jubileumi Campus Fesztivál egyik legizgalmasabb sztárvendége kétségtelenül Lukas Graham volt. A 2016-os év felfedezettje óriási tömeget vonzott a nagyszínpad elé.

Fotók: Matey István

Mindannyian szerencsések vagyunk, akik 2017-ben élőben láthattuk a Prodigyt, hiszen a banda frontembere, Keith Flint azóta már eltávozott az élők sorából. Íme néhány emlék arról az estéről, amit soha nem fogunk elfelejteni.

Fotók: Matey István

A világhírű német DJ, Alle Farben is 2017-ben örvendeztette meg előadásával a debreceni közönséget, sokakat az ő neve győzött meg arról, érdemes kilátogatni a Nagyerdőre.

Fotók: Matey István

Tavaly H.P. Baxxter összetéveszthetetlen hangja végre Debrecenben is felcsendült, miután a Scooter elfogadta a szervezők meghívását. A régi idők sulidiszkói óta nem buliztunk ekkorát.

Fotók: Matey István

A szenegáli származású hiphop és R&B énekes, dalszerző, valamint lemezproducer, Akon a fesztivál egyik legnagyobb sztárvendégeként óriási bulit csapott.

Fotó: Matey István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában