A közösségi média sztárja

2019.06.30. 15:33

Péter Bence a legjobb influencerek között

A böszörményi zongorista a harmadik legkedveltebb youtuberünk.

Fotó: Horváth Tamás

Péter Bence zenéje a világ minden pontján hallható, a legnagyobb videómegosztó portálnak (is) köszönhetően. A közösségi média „keze” ma már mindenhova elér, így a posztok és bejegyzések nem hiábavalók, sőt még rangsort is fel lehet állítani, ki mennyire aktív és kedvelt a közösségi médiában. Péter Bence 111 ezer Instagram-követővel rendelkezik, s ezzel a követők szerinti ranglistán a 132. helyet foglalja el, valamint a legtöbb Insta-követővel rendelkező magyar Instagram-sztárok 13 százalékába tartozik. Egy képéhez átlagosan 581,25 hozzászólás érkezik, és 14832 ember kedveli, amivel a 44. az egy bejegyzéshez érkező átlag lájkok szerinti toplistán – olvasható az Influencerkereső.hu oldalán.

Az oldalon készített adatok alapján azt is megtudtuk, hogy a böszörményi zenészt jelenleg 788 840 feliratkozó követi a YouTube-on, ezzel 3. helyezett a hazai youtuberek között, és a legnépszerűbb egy százalékba tartozik a magyar csatornákat számba véve. A csatornáján huszonkét videója van eddig, amelyeknek a megtekintése több mint 110 milliónál jár, s ezzel a legnézettebb négy százalék közt szerepel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában