Kinek az érdeke?

2024.04.03. 16:55

Budapestről pénzelik Mándi Lászlót

Milliós fizetést vesz fel Budapestről több pozícióért Mándi László, aki Debrecenben szeretne polgármester lenni.

Haon.hu

Mándi László

Forrás: Napló-archív

Kényes információra bukkant a 1693 blog a momentumos Mándi Lászlóval kapcsolatban. A párt Hajdú-Bihar vármegyei polgármesterjelöltjének a lap számára eljuttatott vagyonnyilatkozata alapján kitűnik: az önkormányzati tisztviselői díján felül több mint egymillió forintot kap Budapestről.

Mint írják, a Momentum gazdasági vezetőjeként havi 680 ezer forintot keres, a fővárosi vagyonkezelőnél (Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt.) végzett munkájáért pedig több mint félmilliót, egész pontosan 533 ezer 600 forint üti a markát minden hónapban.

Valóban Debrecen érdekeit képviseli? 

A portál felteszi a kérdést: hogyan tud a baloldali politikus ennyi feladatnak felelősségteljesen eleget tenni? Valóban Debrecent képviseli-e, hagy a fővárosból kapja juttatásának döntő többségét?

Mándi László annak a Momentumnak a hajdú-bihari jelöltje, amely azzal büszkélkedett, hogy sikeresen elérték az uniós források felfüggesztését. Ezen felül építő jellegű tevékenységet nem mutatott fel, azon túl, hogy tavaly nyáron elvtársaival akadályozták az önkormányzati dolgozók munkába járását, illetve bármilyen Debrecent érintő fejlesztés ellen felszólalnak. Európai szintű fizetésért persze könnyű érdemi munka helyett akadályozni a város fejlődését.

mándi lászló, 1693
Az 1693 egy olvasója juttatta el nekik Mándi László vagyonnyilatkozatát
Forrás: 1693.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában