Együttműködés

2024.04.09. 14:54

Korlátlan családi napot rendez a Debreceni Egyetem és az állatkert

A Debreceni Egyetem UniPass kártyatulajdonos polgárai számára exkluzív szolgáltatásokat kínál a Nagyerdei Kultúrpark.

Balogh Efraim

Bács Zoltán és Nagy Gergely Sándor

Forrás: Czinege Melinda

Korlátlan családi nappal és bérletkedvezménnyel kapcsolatos együttműködést írtak alá a Debreceni Egyetem és a Zoo Debrecen vezetői, valamint bemutatták az Unipass kártyatulajdonos egyetemi polgároknak szóló állatkerti és vidámparki akciót is. Az eseményt sajtótájékoztatóval egybekötve tartották meg a Nagyerdei Kultúrpark Samburu panorámateraszán kedd délelőtt.

Nagy Gergely Sándor, a Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az állatkert és a Debreceni Egyetem közötti együttműködés egészen 1989-ig nyúlik vissza. Abban az évben egy tudományos segédmunkatárs összekötő kapocsként szolgált a Természettudományi és Technológiai Kar, illetve a kultúrpark között. Amellett, hogy az állatpark a MAG Praktikum Nonprofit Közhasznú Kft. gyakorlóhelyeként szolgál, PhD-kutatásoknak is teret ad, és még számos területen kapcsolódik a debreceni felsőoktatáshoz. Ilyen módon az egyetemi családi nap is ide tartozik, ami már több mint egy évtizedes múltra tekint vissza.

CM20240409_DE_Állatkert_együttműködés_HAON (8)
Bács Zoltán és Nagy Gergely Sándor együttműködést írtak alá
Forrás: Czinege Melinda

Egész éves kedvezmény és exkluzív élmények 

Az ügyvezető reméli, hogy a UniPass kártyával rendelkezőknek szóló kedvezmény arra ösztönzi majd az egyetem polgárait és munkatársait, hogy rendszeresen igénybe vegyék a park szolgáltatásait – akár családjaikkal együtt is. 

Kiemelte, hogy korlátlan számban tudják fogadni a célközönséget, akiknek exkluzív szolgáltatásokat is ajánlanak.

Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja hangsúlyozta, hogy az állatkerti családi nap célja éreztetni az emberekkel, hogy közösséghez tartoznak. Hozzátette: olyan kedvezményrendszert biztosítanak a bérletet vásárlóknak, amely az év minden napjára érvényes. Emellett, ha valaki él ezzel a lehetőséggel, akkor a bérlet szintjének megfelelő szolgáltatásokat vehet igénybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában