Debreceni Egyetem

2024.04.09. 15:10

Óriási egészségnapot tartanak csütörtökön a Nagyerdei Stadionnál

Szűrőbusz is érkezik a helyszínre, ahol 9 és 17 óra között várják az érdeklődőket.

Haon.hu

Vércukorszintet is mérnek majd

Forrás: illusztráció / MW-archív

Melanomaszűrésen, nőgyógyászati vizsgálaton, vércukor- és koleszterinszint-, valamint testösszetétel-mérésen is részt vehetnek az érdeklődők április 11-én, csütörtökön az Ismerd fel időben elnevezésű programon a Nagyerdei Stadionnál. A szűrőbuszon és a standoknál a Klinikai Központ munkatársai a Debreceni Egyetem orvostanhallgatóival együttműködve végzik a vizsgálatokat. Az eseményt a Magyar Orvostanhallgatók Szövetsége és az Országos Kórházi Főigazgatóság rendezi a nemzeti rákellenes naphoz kapcsolódóan, számolt be a hirek.unideb.hu.

A szakemberek a vizsgálatok eredményeiről tájékoztatják a résztvevőket és egyénre szabott tanácsadást is nyújtanak. Az érdeklődők a szűrővizsgálatok mellett általános állapotfelmérésen is részt vehetnek. 

A szűrővizsgálatokat 9 és 17 óra között végzik a Nagyerdei Stadion Északi Rendezvényterén, de csak azokat tudják fogadni, akik 15 óráig regisztrálnak a helyszínen. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában