Adománygyűjtés

2024.03.08. 17:00

Virágokat ajándékoztak az adománygyűjtők

Nőnap alkalmából kék ibolyákat adtak át a járókelőknek a debreceni Kossuth téren a Dorkász Szolgálat Alapítvány munkatársai pénteken, így indították el legújabb adománygyűjtő akciójukat.

Kosztin Éva

A Dorkász Szolgálat Alapítvány virággal kedveskedett a nőknek

– Ezzel az ajándékkal szerettük volna rá felhívni a figyelmet, hogy adni és kapni egyaránt jó – mutatott rá Kiss Ábel Lukács, az alapítvány debreceni telephelyének igazgatója. Hozzátette, a szervezetük olyan 250 családot és 100 időset támogat, akik súlyos, mindennapi megélhetési problémákkal küzdenek, például hó vége előtt elfogy náluk az élelmiszer, vagy nem tudják kifizetni a számláikat. 

Mint elmondta, legújabb adománygyűjtő akciójukkal az a céljuk, hogy megtöltsenek 400 kék vödröt, amit a húsvéti ünnepek előtt szeretnének átnyújtani a nehéz helyzetben élőknek. 

– A vödrök tartalmához bárki hozzájárulhat online a honlapunkon, a gyűjtőpontjainkon, vagy a nagyobb áruházakban is – ismertette a részleteket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában