Jótékonyság

2024.01.23. 13:46

Csire Zsuzsinak szól a zene a gálaesten

A debreceni fiatal lánynak ezúttal is segíteni szeretnének.

Orosz Krisztofer

Vértesi Ilona is segítene Csire Zsuzsinak

Forrás: Vértesi Ilona-archív

Valószínűleg már senkinek sem kell bemutatni Csire Zsuzsit, a szívbeteg, több műtéten és szervátültetésen átesett hajdúsági lányt, akinek ezúttal jótékonysági gálaestet rendeznek pénteken Debrecenben. A rendezvény keretein belül egy cívisvárosi lemezlovas, Dj Simon is felajánlotta, ingyen zenél a leányzónak. Az esemény főszervezője, Vértesi Ilona úgy fogalmazott, édesanyaként kötelességének érzi, hogy segítsen Csire Zsuzsin. 

dj-simon-haon-sport-hajdu-bihar-csire-zsuzsi
DJ Simon felelős a jó hangulatért
Forrás: Vértesi Ilona-archív

Reméli, sokan lesznek 

– Magyarországon rengetegen hallottak Zsuzsiról, elhatároztam, lehetőségeinkhez mérten szeretnénk támogatni őt.  Édesanyaként mondanom sem kell, miért. A Debreceni Szív Egyesület tagjaként tavaly meghívtam Zsuzskát az évzáró esténkre, ekkor DJ Simon felajánlotta, egy ingyenes retro discóval hozzájárul a jótékonysági esthez. Vannak még jegyek a pénteki eseményre, remélem, minél többen leszünk, ezzel is segíthetünk Zsuzsinak – nyilatkozta. 

A rendezvény pénteken 17 órakor kezdődik, s egészen 23 óráig fog tartani a debreceni Viktória Étteremben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában