A zenekar is a lány mellé állt

2023.12.03. 21:48

Debrecenben lepte meg a Halott Pénz Csire Zsuzsit

Koncertjegyeket hoztak a lánynak, aki így újabb tételt vehet le a bakancslistájáról.

Haon.hu

Koncertjegyeket hozott a Halott Pénz a debreceni Csire Zsuzsinak

Forrás: Facebook / Halott Pénz

Újabb pipálhat ki bakancslistáján a debreceni Csire Zsuzsi, akit a Halott Pénz lepett meg nemrég koncertjegyekkel, így Zsuzsi részt vehet a zenekar jövő évi budapesti arénafellépésén. 

Zsuzsinak 21 éves koráig 40 szívműtéte volt és 2 szívátültetésen esett át..és bár az orvosok már nem reménykednek, nála jobb kisugárzású és élettel telibb lánnyal nem nagyon találkoztunk még! A bakancskistáján szerepel a koncertünk a Puskásban, úgyhogy vittünk neki jegyeket Debrecenbe, mert szeretnénk hogy ott legyen velünk júniusban

– írta Facebook-oldalán vasárnap a Halott Pénz, egy Zsuzsival készített közös képet is mellékelve a poszthoz.

Mint ismert, a 21 éves lány második szívátültetése után is beindult a kilökődési reakció, és harmadik transzplantációra már nincs lehetőség. Álmai megvalósításához készített bakancslistájáról egyre több tételt húzhat ki, ezek szervezésére külön Facebook-csoport is indult korábban.

A Halott Pénz nemrég a Haon stúdiójában is járt, a Marsalkó Dávidékkal készített podcastunkat nemsokára hallhatják portálunkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában