Közlekedés

2024.01.27. 10:56

Ezt a debreceni területet elfelejtette a Google… mutatjuk a 12 évvel ezelőtti állapotot!

Sár, sár és még több sár a forgalmas parkolóban.

Haon.hu

A szóban forgó parkoló 2012-ben

Forrás: Google Street View

Különleges időkapszulát őriz a Google Street View Debrecenben, és még csak trükközni sem kell nagyon, hogy előhozzuk. A helyszín az ősszel ráncfelvarrt Segner tér, pontosabban az ottani nagy parkoló, amelyet a jelek szerint már jó ideje nem járt be a Google kamerás autója. Ha a megfelelő helyre, azaz a Kürtös utca és a buszforduló közötti rövid szakaszra kattintunk, a parkoló 12 évvel ezelőtti, 2012 márciusi állapotát nézhetjük meg.

A képekből ítélve nem sokkal korábban kiadós eső áztathatta a várakozóhelyet, az autósoknak így egyszerre lehetett nagy kihívás megfelelő helyet találni ott és tisztán tartani a cipőjüket, miközben gyalog elindultak a dolgukra.

Érdekesség, hogy a szomszédos Kürtös utca lényegében teljesen naprakész a rendszerben, 2023 augusztusi fotókkal. Viszont a parkoló melletti buszforduló az utóbbi években ugyancsak nem került be a frissítendő helyszínek közé, az ottani utcaképen 2014-es felvételeket láthatunk, ha végigkattintgatjuk a területet.

Ilyen elfelejtett szakaszocska egyébként megfigyelhető a hajdúböszörményi utcanézőben is, erről itt írtunk bővebben.

A megújult Segner téri csomópontot tavaly október közepén adták át teljesen a forgalomnak, fontos fejlesztés, hogy a tér irányából a Hatvan utcára már két sávból is lehet balra kanyarodni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában