Gála

2023.12.10. 12:25

Óriási sikerrel zárta az évet a Feeling csapata – fotókkal

Idén 21 éves Debrecen ikonikus tánciskolája, egész éves munkájukat gálaműsorral koronázták meg.

Szakál Adrienn

A tánciskola hagyományos évzáró gálájának a VOKE adott otthont

Forrás: MolnárPéter

Alig néhány nappal azután, hogy több mint harminc dobogós eredménnyel tért vissza a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület a United Passion Dance Festről, a káprázatos koreográfiákat szombaton a családtagok, barátok is megtekinthették. A tánciskola hagyományos évzáró gálájának a VOKE adott otthont, ahol szinte az összes új produkció és az óév közönségkedvenc táncai egyaránt színpadra kerültek. 

A Feeling népszerűségét mi sem mutatja szemlélesebben, mint hogy az ünnepi előadást immár két külön programként kellett meghirdetnie a társulatnak, így a produkciókat két egymást követő másfél órás műsor fogta össze. A fellépők között az óvodások és a 18 évesek ugyanúgy helyet kaptak, mint a Feeling-család néhány anyukája, akik a gála utolsó perceiben extra produkcióként ajándékozták meg a közönséget Takács-Pántya Barbara művészeti vezető közreműködésével. 

Egy biztos: érdemes lesz figyelemmel kísérni a táncosok jövő évi fellépéseit, mivel a koreográfiák között akár unikornisokat, boszorkányokat, Sherlock és Watson párosát vagy Takács Szofi legújabb szólótáncaként kaméleont is láthatunk a parketten.

Ahogyan az egész évben, az ünnepi gálán is arról tanúskodott a nemzetközi szinten jegyzett egyesület, hogy a kemény munka és a profi szakmai háttér mellett szeretetteljes és támogató közösségként működnek együtt a művészpedagógusok, a szülők és persze a főszereplők: a gyerekek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában