Tájékoztatás

2023.11.27. 20:31

Továbbra is életveszélyben van a bocskaikerti tragédia túlélője

Haon.hu

Egy ember életét vesztette a balesetben

Forrás: Napló-archív

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, szombat délután Bocskaikertnél elgázolt a vonat két embert. Az eset következtében az egyikük még a helyszínen életét vesztette, míg a másik személyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. 

Hétfőn felkerestük a Debreceni Egyetem Klinikai Központját, hogy érdeklődjünk az állapotáról. Az intézmény M. Tóth Ildikó Sajtóközpontja közölte, hogy a baleset helyszínéről egy személyt szállítottak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára. A sérültet jelenleg intenzív osztályon kezelik, állapota súlyos, életveszélyes.

A Tények korábbi információi szerint a két férfi az állomáson várt a vonatra, úgy értesültek, mindketten ittasak voltak. A peron szélén állva az egyikük elesett, a társa pedig éppen felsegítette, amikor a gyorsvonat megérkezett, és elsodorta őket.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a hírműsornak elmondta, a megsérült férfi koponya-, mellkasi, végtag-, illetve belső sérüléseket szenvedett, traumatológiai osztályra szállították.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában