<3

2023.09.10. 08:22

Hétköznapi hősökből nincs hiány Debrecenben: ketten is segítettek egy bajba jutott nőnek

Újabb kedves történetet írt az élet: egy hölgy mesélte el szombati élményét a Debrecenben Hallottam nevű Facebook-csoportban.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

„Ma a Nádor utcai villamosmegállóban ott felejtettem fekete bőr táskámat. Később a Kossuth téren vettük észre férjemmel, ahol leszálltunk  a villamosról és ő sietve visszarohant a megállóba. A táskámban íratok, pénz, bérletek, telefon, kulcsok voltak. Én kétségbe estem, sírtam, majd egy hölgytől kértem segítséget, aki szívesen segített. Megengedte, hogy telefonáljak, majd amikor villamosra szálltam bérlet nélkül, jegyet vett nekem a vezetőnél. Köszönöm, hogy vannak még ilyen emberek, mint ő! Kérem írjon nekem, ha magára ismer!

Közben a férjem telefonon hívta a számomat, és egy hölgy vette fel, aki megtalálta a táskámat és vigyázott rá, majd a Lehel utca 20 szám alatt férjemnek átadta a táskát, amit hálásan köszönünk neki. Sajnos a nevét nem tudjuk, kérem írjon nekem!

A mai nap két csoda is történt velünk, hiszen két csodálatos, becsületes emberrel is találkoztunk, bár a nevüket nem tudjuk. Kérem, keressenek meg, írjanak nekem. Hálás köszönet a jóságukért!”

Ez a történet is bizonyíték, hogy a hétköznapi hősök tényleg közöttünk élnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában